2010. február 17., szerda

Agrabol Khajurahoba

Ott tartottam az elozo bejegyzesnel, hogy ejszaka vartunk a pu-n a vonatunkra.
Vicces volt, mert megkerdeztem valamit az info irodaban, (talan a teny, hogy sok turistaval ellentetben en mindig namaste-val koszonok, ami bejon nekik) s a muki olyan kedves volt, hogy felajanlotta, varjunk a bodejaban, ahol melegebb volt, s az asztalon kartyazni is tudtunk. Kinos volt, mikor a tobbi turistat (akik a plexi uvegen at lattak minket uldogelni a bodeban) rendre utasitotta el, s kuldte a varocsarnokba (ahol eros hugy-szag uralkodott, leven ott volt a wc). Vegul a mar emlitett francia part megszanta, igy negyesben beszelgetve utottuk el a hatralevo idot. Mert a vonatunk kesett... mindig egyre kesobbi idopontra irtak ki.
Vegul hajnal fel 3kor jott meg. Elso vonat-elmenyunk Indiaban!
Huuuu
azert orultunk, hogy egy cseh csoport is a mi vagonunkba szallt, igy foleg feherek voltak korulottunk. S nem is volt annyira gaz. vegul kozepso agyat (polcot) kaptunk, amin elnyujtoztunk, ugy ruhastol (miutan jol rogzitettuk egy erre a celra vett bicikli lakattal a nagyhatinkat az also ules alatti koszban), s probaltunk alomba merulni a nagy zakatolas ellenere.
Meglepoen egesz jol aludtunk reggel 8ig. A hatralevo idot a taj bamulasaval es egy argentin lannyal valo eszmecserevel folytattuk (aki mar 8 honapja utazik egyedul Indiaban!), ill incselkedtunk a mellettunk ulo indiai cuki lurkoval.
Meg nem volt 10 ora, mikor begordultunk Khajuraho palyaudvarara.
Gyors tuktuk a belvarosba (a 10ezer lelkes faluba inkabb), ami nyugalmaval rogton elvarazsolt minket.
Rogton megbantuk, hogy elore megvettuk a jegyet a vonatra, mert itt szivesen eltoltenenk meg egy napot...

s hogy mit lattunk Khajurahoban, azt majd kesobb meselem el. Mert most megyunk enni, majd felulunk a buszra, s irany Satna! Sajna :(

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése